HAKKIMIZDA



TARİHÇE


SATEK  Teknolojik Tesisat Sistemleri San. ve Tic. A.Ş faaliyete geçtiği 1997 senesinden beri mekanik tesisat sektöründe kendine has saygı duyulur bir yer edinmiştir.

SATEK; 21 seneyi aşkın bir süredir Bosch Termoteknik (Buderus), Wilo, Radyal ve Honeywell marka ürün ve temsilciliklerinin ana bayilik ve genel dağıtıcılığını üstlenmektedir.


SATEK; üstün ürün gamı ile kaliteyi her zaman en üst düzeyde tutmayı hedefleyerek değerli iş ortaklarına uluslararası sertifikasyon ve güçlü referanslar ile pazarın dinamiklerine en uygun markaları sunmayı birincil hedefi olarak görmüştür.

SATEK; misyon olarak hizmette kalite satışta güven prensibiyle hareket ederek ısıtma, havalandırma ve klima sistemlerinin satış öncesi teknik bilgilendirilmesi, sistem seçimi ve doğru ürün tespiti ile birlikte satışı ve satış sonrası teknik hizmetleri ile tam müşteri memnuniyetini hedefler.

SATEK; konutlar, oteller, hastaneler, okullar, firmalar ve son kullanıcılar dahil olmak üzere geniş bir yelpaze içerisinde bulunan müşteri portföyü ve referansları ile birlikte yıllar geçtikçe daha tecrübeli ve güvenilir hale gelmiştir.

SATEK; ürün yelpazesi anlamında kazan, kombi, boyler, sirkülasyon pompası, hidrofor, drenaj pompası, fan, klima, alüminyum radyatör ve sistemi tamamlayıcı diğer ürünleri yüksek stok kapasitesi ile birlikte müşterilerine hızlı ve eksiksiz hizmet vermeyi kendine görev bilmiştir.

SATEK; değerli iş ortaklarına 20 kişilik ekibiyle birlikte sahip olduğu derin teknik bilgi birikimi ve altyapısı ile kaliteli bir hizmet tecrübesi yaşatacağını temin eder. Ürünler hakkında her türlü teknik bilgi almak ve fiyatlandırma teklifi istemek için teknik kadromuza her zaman danışabilirsiniz.  

Sadece ürün değil, sistem bazında çözüm ortağınız SATEK


cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry